Υπηρεσίες

Για Αγοραστές

Η αγορά ενός ακινήτου είναι πιθανότητα η μεγαλύτερη οικονομική απόφαση που θα λάβετε ποτέ!.Είτε πρόκειται για την πρώτη σας αγορά, είτε είστε έμπειρος αγοραστής, αυτή η απόφαση πρέπει να ληφθεί προσεκτικά. Η αγορά ενός ακινήτου απαιτεί τη λήψη πολλών σημαντικών οικονομικών αποφάσεων, την κατανόηση σύνθετων ζητημάτων και την ολοκλήρωση πολλών εγγράφων.

H AtProperties με έμπειρους και εξειδικευμένους συμβούλους ακινήτων, είναι στη διάθεσή σας και μπορεί να σας καθοδηγήσει σε αυτή τη διαδικασία και να σας παρέχει πρόσβαση σε λίστες ακινήτων προτού φτάσουν στη γενική αγορά. Με την εγγύηση και τη βεβαιότητα ότι όλα αυτά πραγματοποιούνται άμεσα, εχέμυθα, ώστε να αποκτήσετε το ιδανικό ακίνητο.

Για Πωλητές

Έχετε αποφασίσει να πουλήσετε το ακίνητο σας; Σε αυτή τη διαδικασία, που αλλάζει τη ζωή για πολλούς ανθρώπους, η AtProperties είναι δίπλα σας!

Θα ενημερώνεστε σχετικά με το τι συμβαίνει στην αγορά, την τιμή, τη χρηματοδότηση, τους όρους και τις προϋποθέσεις. Μαζί μας θα γνωρίζετε ακριβώς, πώς να τιμολογήσετε και πότε να πουλήσετε το ακίνητο σας. Με τα δίκτυα επαφών και πελατών σε Ελλάδα και Εξωτερικό, που έχουμε αναπτύξει, μεγιστοποιούμε τις ευκαιρίες σας στην τρέχουσα αγορά. Χρησιμοποιούμε τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ και διαφήμισης για προβολή της ιδιοκτησία σας.

Εκτιμήσεις Ακινήτων

Πόσο αξίζει το ακίνητό σας; Θέλετε να μάθετε την τρέχουσα αξία του; Αναρωτιέστε για την απόδοσή ή την επένδυσή του; Είστε έτοιμος να πουλήσετε; Είστε έτοιμος να αγοράσετε; Είναι οι συνθήκες της αγοράς οι κατάλληλες; Είμαστε δίπλα σας για ότι σας απασχολεί! Λαμβάνοντας υπόψη πόσο η αξία του ακινήτου επηρεάζει την κάθε αποφασή σας, σας παρέχουμε ακριβείς και εξατομικευμένες υπηρεσίες εκτίμησης ακινήτων ώστε να έχετε και να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση και τιμή.

AtProperties Luxury Villas and Sales

Μετατρέποντας την αγάπη μας για το ταξίδι, σε πάθος για την τελειότητα, έχουμε την τιμή να διαχειριζόμαστε ένα χαρτοφυλακίο luxury villas & property sales για τις πιο εντυπωσιακές και μοναδικές βίλες και τουριστικά ακίνητα. Οι υψηλών προδιαγραφών απαιτήσεις των πελατών μας, η άριστη γνώση της τοπικής αγοράς των νησιών μας και η σχέση εμπιστοσύνης μας με τους ιδιοκτήτες τόσα χρόνια, μας επιτρέπουν να διαχειριζόμαστε τις καλύτερες τουριστικές ιδιοκτησίες, σύμφωνα με τις τις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

Η AtProperties, έχοντας ένα εξαιρετικό portfolio οικιστικών, επαγγελματικών, επενδυτικών και
τουριστικών ακινήτων, σας εξασφαλίζει μια μοναδική και απρόσκοπτη αγοραστική και επενδυτική εμπειρία.

Αν λοιπόν αναζητάτε να αγοράσετε ή να μισθώσετε κάποιο ακίνητο, συμπληρώστε τα κριτήρια
της αναζήτησής σας και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι ακινήτων μας, ανά περιοχή, θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας για την αποτελεσματική εύρεση του ακινήτου σας.

 

Στείλτε μας Email

και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Η AtProperties, έχοντας σχεδιασει ένα καινοτόμο και διαδραστικό περιβάλλον παρουσίασης και προβολής του κάθε ακινήτου, σε συνδυασμό με ένα μοναδικό δίκτυο πελατολογίου σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σας παρέχει τις καλύτερες εγγυήσεις για τη σωστή προώθηση του ακινήτους σας.

Αν λοιπόν είστε ιδιοκτήτης, επικοινωνήστε μαζί μας και οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι, θα είναι δίπλα σας με προσοχή, διακριτικότητα και επαγγελματισμό ανά πάσα στιγμή, για την αποτελεσματικότερη προβολή, υπόδειξη και πώληση του ακινήτου σας στο πελατολόγιο των αγοραστών μας.

 

Στείλτε μας Email

και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.