Σχετικά με Εμάς

Το Γραφείο μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Δίνουμε ΑΞΙΑ στα ΘΕΛΩ σας!

Η AtProperties, με ισχυρή 20 έτη παρουσία στον χώρο του Real Estate στα Βόρεια Προάστια, έχοντας δημιουργήσει ένα όνομα συνώνυμο της αξιοπιστίας, αποτελεί τον εξειδικευμένο σας σύμβουλο και συνεργάτη, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα μοναδικών, καινοτόμων και ποιοτικών υπηρεσιών και προνομίων, στελεχωμένη από μια μεγάλη ομάδα έμπειρων συνεργατών.

Παρέχουμε επαγγελματική φωτογράφιση υψηλού επιπέδου και ανάλυσης καθώς και σύγχρονα ψηφιακά μέσα διαφήμισης , ώστε να έχουμε σύντομα, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην προώθηση του ακινήτου σας, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Η επίτευξη του στόχου μας είναι, η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών μας, χτίζοντας αμφίδρομες σχέσεις εμπιστοσύνης, διότι για εμάς η μεγαλύτερη ικανοποίηση, ανταμοιβή και διαφήμιση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας!

CEO & FOUNDER ATPROPERTIES

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Διαχειρίζόμαστε, ένα εξαιρετικό portfolio οικιστικών, επαγγελματικών, επενδυτικών και εξοχικών ακινήτων εξασφαλίζοντας σας μια μοναδική και απρόσκοπτη αγοραστική και επενδυτική εμπειρία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παρέχουμε επαγγελματική φωτογράφιση υψηλού επιπέδου και ανάλυσης, ώστε να έχουμε σύντομα, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην προώθηση του ακινήτου σας σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

PORTAL

Επενδύοντας στην καινοτομία, δημιουργήσαμε ένα δυναμικό διαδραστικό portal, με σκοπό την άμεση αναζήτηση και προβολή ακινήτων και παροχή υπηρεσιών επιτυγχάνοντας κάθε διαδικασία μέσω ενός μοναδικού συστήματος διαχείρισης.

ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ